Óraszalonból, játszóházból és ékszerüzletből lopott egy békéscsabai férfi

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Több mint egy hónap alatt három lopást és egy csalást is elkövetett Békés megyében egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak és elfogtak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Békéscsabán óraszalonból és játszóházból, Dévaványán pedig ékszerüzletből lopott egy békéscsabai férfi 2018. november 19-e és 2018. december 24-e között. Mindkét boltban elterelte az eladók figyelmét, majd az óraszalonból ellopta az üzletvezető mobiltelefonját, míg az ékszerüzletből pedig két aranygyűrűt vett magához. Békéscsabán, egy játszóház alkalmazottjának a pulton hagyott telefonját tette zsebre. Olyan is előfordult, hogy a férfi fizetés nélkül ment el 2018. december 26-án az egyik békéscsabai hotelből, ahol vele volt a barátnője is. Távozásakor azt hazudta, hogy a rendőrség arról értesítette, hogy egy parkolóban összetörték az autóját és ezért a helyszínre kell sietnie. Emiatt kölcsönkért egy kerékpárt is, amelyet később nem adott vissza. A nyomozók a személyleírások alapján azonosították, majd elfogták a 26 éves békéscsabai férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás és csalás elkövetésével gyanúsít.

hirdetés

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 48 = 51