Szemtanúkat keresnek a gyulai rendőrök

Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Közlekedési baleset történt az Elek és Lőkösháza közötti vasúti átjáróban, ahol egy jármű nekiütközött és letört egy sorompórudat. A rendőrség a baleset tisztázása érdekében szemtanúkat keres.

Az Elek és Lőkösháza közötti vasúti átjáróban, 2019. szeptember 2-án, délután egy jármű nekiütközött az egyik sorompórúdnak és letörte azt, majd a jármű vezetője elhajtott a helyszínről. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy akik látták a történteket, jelentkezzenek a Gyulai Rendőrkapitányságon.

A rendőrkapitányság telefonszáma: 66/ 361-644, emellett a 112-es segélyhívószámon is fogadják a bejelentéseket. A Gyulai Rendőrkapitányság ezúton is köszöni a segítséget!


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!