Újabb sikeres tenisztábort szervezett a Sarkadi Ifjúsági Tenisz Egyesület

sarkadi Fotó: Sarkad Facebook-oldala

Az idei nyáron két nagysikerű tenisztábort szervezett városunk legfiatalabb tenisz egyesülete, a Sarkadi Ifjúsági Tenisz Egyesület.

hirdetés

A sportrendezvény kapcsán Oláh Zsolt teniszedző, a tábor vezetője elmondta, hogy a júliusi tábor sikerein felbuzdulva, idén augusztus 5-e és 9-e között újabb tábort szerveztek a gyermekek és szüleik legnagyobb örömére. Az újabb tábornak szintén a sarkadi Kinizsi Teniszcentrum adott otthont. A programon huszonnyolc gyermek vett részt. Köztük most olyanok is voltak, akik itt kezdtek ismerkedni ezzel a szép sporttal.

hirdetés

Az augusztus 5-e és augusztus 9-e között szervezett tábor minden nap reggel fél nyolckor kezdődött és délután négy óráig tartott. A résztvevő gyermekek pedig napi háromszori étkezésben részesültek. Szükség is volt a bőséges ellátásra, mert a tábort meghatározó teniszedzéseken túl bővelkedett a program a különböző erőnléti edzésekben, koordinációs feladatokban, egyéb sportfeladatokban, labdajátékban és természetesen sok más játékban. A tábor jó hangulatához az is hozzájárult, hogy az idén beállított új medencét ismét „üzembe állt”. Így a fiatal sportolók a kellemes vízben hűsölhettek a fárasztó edzések után.

A tábor megszervezése és támogatása kapcsán az egyesület vezetősége köszönetét fejezi ki dr. Mokán István polgármesternek és Sarkad Város Önkormányzatának, valamint Varga Zoltánnak, a Kinizsi Teniszcentrumot működtető Városgazdálkodási Iroda vezetőjének, akik idén második alkalommal is támogatták a nagysikerű sportrendezvény lebonyolítását. Továbbá köszönet jár a tábort szervező és lebonyolító Oláh Zsolt teniszedzőnek, édesanyjának, Oláh Józsefnének, aki minden nap friss süteménnyel látta el a fiatalokat, valamint segítőinek, Nagy Rebekának, Szűcs Fruzsinának és Győri Nándornak.

Az egyesület és Oláh Zsolt teniszedző továbbra is szeretettel várja a tenisz iránt érdeklődő gyermekeket és felnőtteket a Kinizsi Teniszcentrumban.

Forrás: Sarkad Város hivatalos oldala

hirdetés

Szóljon hozzá!

98 − 93 =