Kerékpárt próbált ellopni egy férfi Békéscsabán, tetten érték

bicikli Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Pixabay

Egy lezárt kerékpárt próbált ellopni egy férfi Békéscsabán. Az arra járőröző rendőr tetten érte, így nem tudta ellopni a biciklit. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Békéscsabán, a Gyóni Géza utcában, 2019. május 6-án 21 óra 45 perc körül a városban éjszaka gyalogosan szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök egyike felfigyelt egy férfira, aki egy kerékpártárolónál felemelt egy kerékpárt. A bicikli a hátsó kerekénél oda volt zárva az egyik tömbház lépcsőháza melletti tárolóhoz. A rendőr megállt és nézte a férfit, hogy mit csinál. Miután többször megrántotta a felemelt kerékpárt, a törzsőrmester igazoltatta, majd kollégái segítségével előállította. A 21 éves férfi elismerte, hogy a kerékpár nem az övé, ennek ellenére azzal szeretett volna hazamenni.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. szeptember 17-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu