Elfelejtette, hogy ivott, majd traktort vezetett

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Ittasan vezetett traktort egy férfi Dombiratoson. Kihallgatásán azt mondta: elfelejtette, hogy néhány órával korábban alkoholt fogyasztott, ezért indult el. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Dombiratoson, a Kossuth utcából, 2019. szeptember 21-én előállítottak a rendőrök egy traktorral közlekedő férfit. Az intézkedésre azért került sor, mert ittasságot jelzett nála az alkoholszonda. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

A férfi kihallgatásakor elmondta, hogy 7 óra körül elment egy presszóba, ahol tömény szeszesitalt és sört is ivott. Órákkal később, 11 óra körül felhívta egy nő, hogy traktorral húzzon el egy pótkocsit egy kukoricaföldre. Ő állítása szerint elfelejtette, hogy alkoholt ivott. Elment a traktorért és elindult. A rendőrség a férfi ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárás iratait 2019. október 30-án továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

hirdetés