Három baleset történt pénteken a megyében

baleset, Végegyháza Fotó: Police.hu

Békés megyében, 2019. november 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Végegyházán, a Kossuth Lajos úton, 15 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült, egyikük könnyű, míg a másik férfi súlyos sérülést szenvedett. Orosházán, a Szentesi úton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy kisteherautónak, és összeütköztek. A kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Tulipán utca kereszteződésében, egy gyalogos-átkelőhelyen, 17 óra 20 perckor személygépkocsi gyalogost ütött el. A gyalogos férfi könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. november 8-án őrizetbe vett egy medgyesbodzási férfit. A 28 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség és a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Pusztaottlakán igazoltatták, onnan állították elő. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!