Táskát lopott egy férfi Köröstarcsán, előállították

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Köröstarcsán, egy büfében egy férfi ottfelejtette az övtáskáját. Egy vendég magához vette és pénzt vett ki belőle. A rendőrök a lopással gyanúsítható 43 éves köröstarcsai férfit előállították.

hirdetés

Köröstarcsán, egy büfében, 2019. november 8-án este egy férfi ottfelejtette az övtáskáját. A pultos nő másnap reggel megtalálta és felakasztotta egy fogasra azért, hogy a tulajdonosa majd megtalálja. Egy másik vendég azonban levette a fogasról a táskát és kivette belőle a pénzt. Több tízezer forint volt benne. A pénz egy részéből többeknek fizetett egy italt, a többit pedig eltette és a táskával együtt elvitte. Az övtáska tulajdonosa 2019. november 9-én reggel visszament a büfébe, de miután nem találta meg a táskáját, bejelentést tett a rendőrségen. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei előállították és kihallgatták a lopás gyanúsítottját. A 43 éves köröstarcsai férfinál a pénz egy részét megtalálták és lefoglalták.

Forrás: police.hu

hirdetés