Több esetben intézkedtek tegnap a megye rendőrei

rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán őrizetbe vételek, elfogások miatt intézkedtek a megye rendőrei.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2019. november 11-én új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy szeghalmi férfit. Az 52 éves férfi a nyomozás eddigi adatai szerint három csökmői lakosnak adott el új pszichoaktív anyagot.

Nagyszénáson, a Kossuth Lajos utcából, 2019. november 11-én 21 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert segédmotoros kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2020. január 17-éig eltiltotta a járművezetéstől. A férfit az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. november 11-én elfogtak egy vésztői férfit, akinek a Szeghalmi Járásbíróság elrendelte a körözését. A férfit a rendőrök átadták az ügyében eljáró bírónak.

Okányban, 2019. november 10-én késő este egy férfi betörte egy söröző bejárati ajtajának ablakát. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei a 25 éves okányi férfit 2019. november 11-én 9 óra körül előállították és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Forrás: police.hu