Gyalogos felüljárón mutogatta magát egy férfi Békéscsabán, őrizetbe vették

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

A tegnapi nap folyamán két férfit vettek őrizetbe a megyei rendőrei. Az egyikük eltiltás ellenére személygépkocsit vezetett, a másik pedig szeméremsértő módon mutogatta magát.

A Békési Rendőrkapitányság 2019. november 12-én őrizetbe vett egy békési férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2020. január 31-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Békéscsabán, a Tompa utcát a Szabolcs utcával összekötő gyalogos felüljárón, 2019. november 12-én 8 óra körül egy férfi szeméremsértő módon mutogatta magát. A történtekről érkezett bejelentés után a rendőrök három órán belül azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A 31 éves T. Attilát a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Forrás: police.hu