Növényi őrleményt és kendert találtak a rendőrök egy mezőkovácsházi férfi házában

Fotó: Police.hu

Alufóliába csomagolt növényi őrleményt és tíz tő kendert találtak a rendőrök egy mezőkovácsházi férfi házában. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a férfi fogyasztott kábítószert. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 15-én tíz tő kendernövényt találtak egy mezőkovácsházi férfi házának udvarán. Az épületet is átkutatták, ott alufóliába csomagolt növényi őrleményt és növényőrlőt is lefoglaltak. A nyomozók a 32 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

hirdetés

A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye szerint a növényi őrlemény, illetve a 10 tő kender is tartalmazott, a mezőkovácsházi férfi pedig fogyasztott kábítószert. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. november 27-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu