Pénzt, mobiltelefont és bankkártyát lopott két nő egy házból, Battonyán

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Pénzt, mobiltelefont és bankkártyát lopott két nő egy házból, Battonyán. Egyikük először gyógyszert kevert a házban lakó férfi italába, majd miután a nyugdíjas elaludt, a nő odahívta a társát és átkutatták a házat. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Lopásról tett bejelentést a rendőrségen 2019. május 8-án egy battonyai férfi. A nyugdíjas előző este otthonában együtt italozott egy 23 éves battonyai nővel. A nő a gyanú szerint gyógyszert kevert az italába. Miután hatott a nyugtatószer és elaludt a házigazda, a nő telefonon odahívta idősebb társát. Ketten átkutatták a férfi házát, ahonnan közel 90 ezer forint készpénzt, mobiltelefont, bankkártyát, hátizsákot és háztartási gépeket vittek el.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nők ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, jelenleg mindketten letartóztatásban vannak. A nyomozók a 49 éves battonyai nőnél tartott házkutatás során megtalálták a hátizsákot és a háztartási gépeket. A rendőrség az ellopott dolgokat lefoglalta és visszaadta a tulajdonosnak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. december 3-án továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés