Súlyosan megsérült egy motoros Békésen

Fotó: Police.hu

Békésen, a Szarvasi utca és a Vásárszél utca kereszteződésében egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpár vezetőjének. A motoros ezért fékezett, elesett és nekiütközött a teherautónak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. október 1-jén Békésen, a Szarvasi utca és az Ady Endre utca kereszteződésében. Egy kisteherautó vezetője a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező, segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinek. A motor vezetője azért, hogy elkerülje az ütközést, fékezett, elesett és nekiütközött a tehergépkocsinak.

A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. A kisteherautó sofőrje, akit a rendőrség közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsít, elismerte a felelősségét. Elmondása szerint nem látta a motorost, akit el kellett volna engednie.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. december 17-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!