150 karácsonyi csomagot osztottak ki Békésen

karácsonyi Fotó: GA-Pix Foto

A békési hajléktalanszállón karácsonyi hangulatot teremtett a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ. Kálmán Tibor polgármester a település jegyzőjével délelőtt látogatott el a szállóra. Közösen fogyasztották el a szálló lakóival az egy-egy adag babgulyást. Ezt követően karácsonyi csomagot osztottak részükre. Délután pedig a városháza nagytermében vehették át csomagjaikat a rászorulók.

Mint minden évben, idén is a karácsony közeledtével a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ munkatársai gondoskodnak arról, hogy a szálló lakóinak jusson egy-egy karácsonyi csomag. Legyen mit betenni a közös karácsonyfa alá. Közös ebédet fogyasztottak el együtt, és kiosztásra kerültek az ajándékcsomagok a rászorulóknak.

Délután a békési városháza nagytermében rendezték meg a karácsonyi ünnepséget. A szociális központ ekkor a látókörükben lévő rászoruló családoknak ajándékcsomagokat osztott, melyek tartós élelmiszereket, mosószert, gyümölcsöket, szaloncukrot tartalmaztak.

Fotó: GA-Pix Foto

Kádasné Öreg Julianna, a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ igazgatója elmondta, hogy a hajléktalanszállón lakókkal együtt idén 150 csomag került kiosztásra. Kálmán Tibor polgármester kiemelte, embert próbáló az a munka, amit a szociális gondozók végeznek annak érdekében, hogy a nehéz élethelyzetbe került emberek sorsán javítani tudjanak.


Kövessen minket Facebookon!