Szarvason és Békéscsabán intézkedtek a megye rendőrei

Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Szarvason, bolti lopás és kábítószer birtoklásának gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Szarvason, a Kazinczy Ferenc utcában, 2019. december 20-án 8 óra 50 perckor egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Illatszert akart lopni egy férfi egy üzletből 2019. december 20-án, Békéscsabán. Az üzlet dolgozói tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfinél a rendőrök kábítószer gyanúját keltő anyaggal töltött cigarettákat találtak és a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A sarkadi férfi ellen szabálysértési eljárás és büntetőeljárás is indul.