Tanja Grbic személyében a francia bajnoktól érkezik a BRSE új feladója

tanja Fotó: BRSE

Tanja Grbic személyében tapasztalt, a Bajnokok Ligáját is megjárt játékos csatlakozott az ötszörös magyar bajnok Békéscsabai Röplabda Sportegyesület keretéhez. A 31 éves, 179 cm magas sportoló a szezon végéig szóló megállapodást írt alá.

Tanja Grbic az elmúlt 8 évet Franciaországban töltötte, ahol előbb a Saint Raphael, majd pedig az RC Cannes csapatát irányította. Ez utóbbi együttessel tavaly bajnoki címet szerzett, így ebben a szezonban pályára lépett a BL-ben is.

Mint ismert, a BRSE december végén kezdeményezte az amerikai Ashley Evans szerződésének felbontását, melyet január 8-án közös megegyezéssel alá is írtak a felek. A szakmai stáb meg van elégedve Fábián Fanny munkájával és teljesítményével, aki mellé ideiglenesen a 17 éves, saját nevelésű Boskó Ágnes csatlakozott, azonban ő tanulmányai miatt nem tud napi két edzést vállalni. Ezen túl a bajnokság hajrájára, valamint a minél sikeresebb nemzetközi kupaszereplés okán a menedzsment szükségesnek ítélte egy rutinos játékos leigazolását.

Forrás: BRSE