Több tízezer forintot vitt el egy nő egy férfitől Sarkadkeresztúron

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Segítőjét lopta meg egy nő Sarkadkeresztúron. A férfival 2019. szeptember 12-én este együtt italozott egy kocsmában, majd a férfi hazament és lefeküdt aludni.

hirdetés

Az 51 éves nő elment hozzá, felébresztette és enni kért tőle. Ismerte a járást a házban, mert korábban többször volt ott, a férfi többször segített neki. Miután kapott enni és egyedül maradt a konyhában, megtalálta segítője irattárcáját. Kivette belőle az összes pénzt, több tízezer forintot és elment. Másnap a pénz egy részét italra költötte. A Sarkadi Rendőrkapitányság a sarkadkeresztúri nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. január 17-én továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés