Kábítószer-fogyasztás miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán

dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Gyomaendrődön körözés alapján intézkedtek, Békéscsabán kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le a rendőrök.

Békés megyében, 2020. január 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyomaendrődön, 2020. január 26-án elfogtak a rendőrjárőrök egy gyomaendrődi férfit, aki ellen személyi szabadság megsértése miatt a Szarvasi Járásbíróság adott ki körözést. A 27 éves férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy személygépkocsiban 2020. január 26-án, Békéscsabán. Az autó 16 óra 30 perc körül az Orosházi út és a Ludvigh utca kereszteződésében lévő parkolóban állt. Négyen ültek benne, a jármű vezetőjénél és egyik utasánál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A rendőrjárőrök átkutatták az autót, növényi törmeléket és kristályos anyagot találtak benne. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg – adta hírül a police.hu.

Kapcsolódó tartalom: