Orosházán összeütközött egy személygépkocsi és egy segédmotor-kerékpár

Orosházán Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán Doboz külterületén és Orosházán történt közlekedési baleset. Köröstarcsán pedig előállítottak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy órákkal korábban elvették a vezető engedélyét ittas járművezetés miatt.

hirdetés

Békés megyében 2020. február 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Doboz külterületén, 12 óra 45 perc körül árokba hajtott egy személygépkocsi. A balesetben a járművet vezető férfi és utasa könnyebben megsérült. Orosházán, a Gyopárosi út és a Szentesi út kereszteződésében, 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Köröstarcsán, a Bocskai utcából, 2020. február 11-én 15 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy köröstarcsai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy ugyanezen a napon, órákkal korábban már elvették a vezető engedélyét ittas járművezetés miatt. Az újabb igazoltatáskor is alkoholfogyasztást jelzett nála a szonda. A Békési Rendőrkapitányság az 59 éves férfit őrizetbe vette és büntetőeljárást indított ellene – írja a police.hu.

 

hirdetés