Kábítószer hatása alatt okozott balesetet egy vésztői férfi

Mezőberényben Fotó: police.hu

Közlekedési baleset miatt helyszíneltek a megye rendőrei Mezőberényben, Orosházán és Mezőkovácsházán. Az egyik jármű vezetője kábítószert fogyasztott, a másik a gyanú szerint ittasan közlekedett.

Békés megyében 2020. február 15-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőberényben, a Vésztői úton, 4 óra 30 perc körül árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült. Emellett a 27 éves vésztői autósnál a kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

hirdetés

Orosházán, a Kossuth utca és a Széchenyi tér kereszteződésében, 9 óra 45 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A mentők a férfit, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Mezőkovácsháza külterületén, 22 óra 45 perc körül egy személyautó elsodort egy gyalogos férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – írja a police.hu.