Kábítószerrel kereskedhetett egy lőkösházi család, a rendőrök elfogták őket

A két férfi és egy nő a gyanú szerint Békés megyében többeknek adott el új pszichoaktív anyagot és marihuánát. A hűtőszerényükben is kábítószer gyanúját keltő anyag volt. A rendőrség őrizetbe vette őket.

Kábítószerrel és új pszichoaktív anyaggal kereskedő családot fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. február 25-én, Lőkösházán. Egy férfi, a fia és a fiatalabbik férfi felesége a gyanú szerint az elmúlt években többeknek adott el új pszichoaktív anyagot és marihuánát.

hirdetés


Éppen a rendőri intézkedés előtt távozott tőlük egy medgyesegyházi nő, akinél a nyomozók növényi törmeléket, valószínűleg marihuánát találtak. A család házában, a hűtőszekrényben, egy kis műanyag dobozban fehér por, egy műanyag edényben pedig kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék volt. Ezeket a nőnél talált anyaggal együtt a rendőrség lefoglalta és a hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A két lőkösházi férfit és a szintén lőkösházi nőt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 2020. február 25-én kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

 

Ez is érdekelheti: