Őrizetbe vétel és ittas vezetés miatt történt rendőri intézkedés

Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Sarkadon és Békéscsabán szabálysértési őrizetbe vétel, Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. február 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Sarkadon, az Anti út és az Ady Endre utca kereszteződéséből, 2020. február 26-án 8 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy személyautó vezetőjét. Ezután Békéscsabán, a Gyulai úton 19 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Mindketten személygépkocsit vezettek annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta őket a járművezetéstől. Emellett az előbbi esetben szabálysértési eljárás is indult az autót vezető sarkadi férfi ellen, mert a járművén nem volt kötelező felelősségbiztosítás. A rendőrség a két férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányságok munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Gyulán, a Csabai úti körforgalomban, 2020. február 26-án 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi egyik kereke kitört. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a gyulai férfit. Emellett szabálysértési eljárás is indult ellene, mert személyautót vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől.

Forrás: police.hu