Baleseteknél és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a megye rendőrei

Fotó: Police.hu

Dévaványán és Mezőkovácsházán balesetnél helyszíneltek, Körösladányban ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Békés megyében, 2020. február 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Dévaványán, a Széchenyi utca és az Eötvös utca kereszteződésében, 8 óra 45 perc körül egy kamion vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 14 óra 45 perc körül kerékpáros ütközött személygépkocsival, a biciklis férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Mindkét baleset okát és körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. február 28-án 20 óra 30 perc körül Körösladányban, a Lenkey utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A körösladányi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, büntetőfeljelentést tettek ellene.

Police.hu

hirdetés