Buda Marci lett a Rádió 1 ügyvezetője, távozott Hauk Zoltán kereskedelmi igazgató

Buda Márton Fotó: Buda Márton Facebook

A felcsúti sportakadémia marketingigazgatójaként is dolgozó Buda Marci lett a Rádió 1 Csoport új ügyvezető igazgatója. A cégcsoporttól távozott Hauk Zoltán kereskedelmi igazgató is – írja a Media1.

hirdetés

Újabb jelentős változások mentek végbe a Rádió 1-nél. Mint arról korábban a Media1 elsőként beszámolt, a néhai Andy Vajnától Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó közvetlen közelébe került az ország egyik legnagyobb kereskedelmi rádiója, a Rádió 1 és a Best FM, továbbá tulajdonosváltás volt a kesmás Retro Rádió műsorait is gyártó Radio Factory Kft.-nél, és a rádiók közös reklámértékesítő cégénél, a Media Time Kft.-nél, ami előbbiekhez hasonlóan ugyancsak Orbán Viktor barátjának közvetlen közelébe került.

A Media1 pár nappal ezelőtt megtudta, Buda Marci, a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsorának egykori műsorvezetője lett a Rádió 1 Csoport új ügyvezetője. Buda Marci a portál érdeklődésére mindezt hétfőn délelőtt megerősítette.

A Media1 úgy értesült, hogy Buda Marci érkezésével szinte egy időben távozott Hauk Zoltán, aki 2016 őszén lett az akkoriban még Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1 kereskedelmi igazgatója. 2018-tól a Rádió 1 mellett a Media Time Kft. sales house-on keresztül a Best FM és Retro Rádió reklámbevételeiért is ő felelt. A portál megtudta, hogy Hauk két munkatársa, Magyar Balázs (fő ügynökségi értékesítő) és Gila Ferenc (az értékesítési csoport vezetője) is közös megegyezéssel távoztak a Media Time Kft.-től a múlt héten.

A Media1 értesüléseit, miszerint Hauk Zoltán elhagyni kényszerült a kereskedelmi igazgatói posztot, később a Rádió 1 sajtóósztája megerősítette. Hauk pozícióját és a feladatait Kapitány János vette át.

A portál az elmúlt napokban többször is kereste Hauk Zoltánt, de a telefonhívásokra és az sms-ekre nem reagált.

hirdetés