Ittas vezetés és körözés alapján történt rendőri intézkedés

Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Gyomaendrődön ittas járművezetés, Lőkösházán közokirat-hamisítás miatt, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a megye rendőrei.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. március 10-én 9 óra 15 perc körül Gyomaendrődön, a Dr. Csókási Béla tér közelében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene. A személygépkocsit, amivel közlekedett, a hatóság korábban kivonta a forgalomból, de a nő a forgalmi engedélyt és a rendszámtáblát nem adta le. A rendőrjárőrök az okmányt és a rendszámot is bevonták.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2020. március 10-én 2 óra 15 perc körül előállítottak egy ukrán állampolgárságú férfit. Kilépésre jelentkezett, és egy litván személyazonosító igazolvánnyal akarta igazolni magát. A határrendészek azonban megállapították, hogy az okmány hamis. Az 58 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2020. március 10-én 23 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy román állampolgárságú férfit, akinek a Kecskeméti Járásbíróság hamis tanúzás miatt elrendelte a körözését. A Gyulai Rendőrkapitányság a 48 éves férfit őrizetbe vette.

Forrás: police.hu