Otthonukban lettek rosszul az idősek, rendőri segítség kellett

lopott, francia, rendőrök, gyomaendrődön, Újkígyóson, Csalás, békési, Csorváson, eltűnt, koronavírus, kábítószer, békéscsabai, orosházi, Dobozon, megütötte, rendőrség, gázolajat, békés, hangszertokot, lopott, otthonukban, kevermesen, Őrizetbe, nagyszénáson, Garázdaság, Kétegyházán, Vésztőn, idős, garázdaság, szeghalmon, idős, alkalmi, Muronyban, körözés, önkormányzati, sarkadon, láncra, kétegyházi, szarvason, gyalogost, lányt, magyarbánhegyesen, kerekegyházi, szabálysértés, tótkomlóson, Lopás, rendszámát, jogosítvány, Szeghalmon, ittas, tetris, Gyulán, elfogás, elhajtott, rendőrei, csalás, bélmegyeren, lőkösháza, újkígyóson, azonosító, police, bűnügy, rendőrség, őrizetbe, fehér, békéscsabán, közlekedési, tótkomlóson Fotó: Pixabay

Otthonukban rosszul lett idősekhez jutott be rendőri segítséggel a gondozó és a betegszállító.

Békés megyében, 2020. március 9-én két helyen volt szükség rendőrök segítségére ahhoz, hogy otthonukban bajba került idős emberek megkaphassák a szükséges ellátást. Hajnali 5 óra előtt néhány perccel Szeghalmon egy betegszállító tett bejelentést arról, hogy nem tud bejutni egy 81 éves asszonyhoz. A bejárati ajtó zárva volt, a nő pedig a háza fürdőszobájából kiabált segítségért. Egy rendőrjárőr az egyik ablakon át bemászott az épületbe, kinyitotta a bejárati ajtót, és a mentők kórházba vitték a nőt.

Három órával később Nagyszénáson, egy 86 éves nőhöz nem tudott bejutni a gondozója. A helyi körzeti megbízott segítségével bementek hozzá és kiderült, hogy a nő előző este rosszul lett, elesett, nem tudott felállni ajtót nyitni. A mentők orvosi vizsgálatra kórházba szállították.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!