Rendkívüli közleményt adott ki az Alföldvíz Zrt.

alföldvíz Fotó: Körös Hírcentrum

Március 13-án ülésezett az Alföldvíz Zrt. járványügyi helyzetre vonatkozó cselekvési tervét kidolgozó és felügyelő Pandémiás Bizottsága. Több olyan intézkedésről határoztak, amely érinti a fogyasztókat.

Az Alföldvíz Zrt. rendkívüli közleménye:

hirdetés

A döntés értelmében a mellékvízmérők időszakos cseréit felfüggesztjük a következő rendelkezésig, mellyel egyidejűleg a mellékvízmérők cseréjére vonatkozó kedvezményes eljárás a felfüggesztés idejével meghosszabbodik, így nem éri kár a fogyasztókat.

Emellett felfüggesztjük a díjtartozás miatti korlátozásokat.

A szolgáltatás zavartalansága és biztonsága érdekében lépéseket tettünk, hogy munkatársaink munkavégzési képességét, munkára alkalmas állapotát megőrizzük. Ennek érdekében a szükséges higiéniai eszközök, fertőtlenítő szerek beszerzése folyamatosan történik. Továbbá azokon a területeken, ahol nem szükséges a személyi jelenlét, ott elrendeljük az otthoni munkavégzést, melynek feltételeit biztosítja társaságunk.

A teljes szolgáltatási területünkön a személyes műszaki ügyintézést is felfüggesztjük. A feladatokat egyéb kommunikációs formák útján kell végrehajtani.

Kérjük a fogyasztókat, hogy a már jól ismert kommunikációs csatornákon keressék társaságunkat:

Telefonos elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: 06/80/922-334
Hibabejelentés: 06/80/922-333

Internetes, e-mail-es elérhetőségek:
www.alfoldviz.hu
ugyfel@alfoldviz.hu
muszakihiba@alfoldviz.hu

Postai elérhetőség:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.

Fontos hangsúlyozni, hogy a társaság kellő pénzügyi forrással rendelkezik a járványügyi helyzet miatti többletköltségek finanszírozására.”