Három közúti baleset és egy ittas vezetés miatt intézkedtek a rendőrök

közúti Fotó: police.hu

Gyula külterületén, Orosházán és Békéscsabán közúti balesetnél helyszíneltek, Eleken pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a megye rendőrei.

Békés megyében, 2020. március 22-én a Sarkad és Gyula közötti úton történt halálos baleseten kívül további két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Orosházán, a Thököly utcában, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi egy kapubejáróban álló autónak, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Békéscsaba külterületén, 18 óra körül árokba csúszott és fának ütközött egy személyautó. A kocsit vezető férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. március 22-én 16 óra előtt néhány perccel Eleken, a Gyulai úton. Egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett az eleki férfi ellen szabálysértési eljárás is indult, mert nincs jogosítványa, nem használt bukósisakot, és érvényes kötelező felelősségbiztosítás sem volt a motoron.

Forrás: police.hu