Édesanyja és nagynénje nevében részletre mobiltelefonokat vásárolt egy békéscsabai férfi

gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Csalás és személyes adattal visszaélés bűncselekmények elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit. A férfi édesanyja és nagynénje nevében részletre mobiltelefonokat vásárolt.

Nem a saját nevében vásárolt két mobiltelefont egy békéscsabai férfi. Az egyik nagy értékű készüléket az édesanyja, a másikat az édesanyja testvére nevére vette meg. Nem egy összegben fizetett, a nők adataival részletfizetési szerződést kötött a mobilszolgáltatók internetes felületein. A részleteket nem fizette, a szolgáltató így a két nőtől követelte a két telefon árát, összesen több mint 500 ezer forintot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 27 éves békéscsabai férfit csalás és személyes adattal visszaélés vétségek elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. március 31-én továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!