Megszületett Zsombor, a 100. baba Orosházán 2020-ban

Fotó: Orosházi Kórház / Facebook

Járvány ide, járvány oda, az élet nem áll meg. Sőt! Március 27-én megszületett az Orosházi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának idei 100. babája. Gajdán Zsombor 54 centiméterrel és 4320 grammal jött világra – számolt be közösségi oldalán az intézmény.

hirdetés

Az édesanya, Gajdán-Szőke Zsanett és férje, Gajdán Tamás nagyon várták már a csöppséget. A büszke apa végig bent volt a szülőszobán, így részese lehetett a csodának, ahogy gyermeke világra jön természetes úton, makk egészségesen dr. Huhn Lajos főorvos és Szekeresné Kóródi Judit szülésznő segítségével.

hirdetés

Mivel a kórházban töltött idő alatt sem volt semmilyen komplikáció, így a három fősre bővült család már otthon van. „A járvány miatti látogatási tilalom miatt senki nem jöhetett be látogatni, a nővérek azonban mindent megtettek, hogy elfelejtsük ezt a nehéz helyzetet. Rengeteg jó tanácsot kaptam tőlük, mit és hogyan csináljunk majd otthon. Zsombi igazán jó kisfiú, csendes és érdeklődő, bár éjszaka nem mindig hagy bennünket aludni” – mondta mosolyogva a boldog édesanya.

Ám mielőtt hazamentek a kórházból, az osztály orvosai és ápolói néhány aprósággal köszöntötték a 100. babát és anyukáját.

hirdetés