Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békéscsabán Fotó: police.hu

Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, 2020. április 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra 45 perc körül elesett egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, míg utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. Emellett a 26 éves békéscsabai férfi nem rendelkezett a motor vezetéséhez szükséges jogosítvánnyal, és kötelező felelősségbiztosítás sem volt a járművön. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

hirdetés

Orosházán, a Szentesi úton, egy vasúti átjáróban 17 óra 30 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatal nekiütközött egy félsorompónak. A 17 éves orosházi fiú a balesetben könnyebben megsérült.

Mezőberényben, 2020. április 8-án 5 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy mezőberényi férfit, akinek a Békési Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás miatt elrendelte a körözését. A 22 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőberényi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: police.hu