Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben és Geszten

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békés megyében, 2020. május 1-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 1-én 16 óra 30 perc körül Mezőberényben, a Zrínyi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A mezőberényi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békési Rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Geszten, a Petőfi Sándor utcában, 2020. május 1-én 20 óra 45 perc körül egy személyautó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a gödöllői férfit, aki ellen büntetőfeljelentést tettek és  elvették a jogosítványát.

Police.hu