Három balesetben öten sérültek meg

Gyulán Fotó: Police.hu

Közlekedési baleset miatt Gyulán, Orosházán és Vésztőn intézkedtek, lopás gyanúsítottját fogták el Battonyán a megye rendőrei.

hirdetés

Békés megyében, 2020. május 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Kossuth Lajos téren, az egyik gyalogos-átkelőhelyen 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi gyalogost ütött el. A nő könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Gyopárosi úton, 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője menet közben rosszul lett és az autóval nekiütközött egy táblának. A nővel utazó gyermekei közül az egyik kisfiú könnyebben megsérült. Vésztő külterületén, 18 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője meg akarta előzni az előtte haladó autót, de eközben az első autó balra kanyarodott. A két jármű összeütközött, mindkettőnek a vezetője és az egyik autó utasa megsérült. Mindhárom férfi könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. május 4-én elfogtak és előállítottak egy lopással gyanúsítható férfit. A 32 éves battonyai férfi a nyomozás eddigi adatai szerint egy nappal korábban, Battonyán bement egy lakatlan házba, és többek között ékszereket, italokat és egyéb dolgokat vitt el. A férfi ellen büntetőeljárás indult, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: Police.hu

 

hirdetés