Négy közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Közlekedési Fotó: Police.hu

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök Kondoroson, Mezőberényben, Szarvason és Orosházán. Összesen négyen sérültek meg.

Békés megyében, 2020. május 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kondoroson, a Csabai úti kerékpárúton, 8 óra körül egy kisteherautó elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

hirdetés

Mezőberényben, az Ady utca és a Vadász utca kereszteződésében, 13 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült.

Szarvason, a Dózsa György utcában, 17 óra 30 perc körül tolatás közben egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy segédmotor-kerékpáros férfinak. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy órával később, Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében, egy személyautó vezetője, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros nőt. A biciklis elesett, sérülése nem súlyos.

Forrás: Police.hu