Elismerések Pedagógusnap alkalmából a katasztrófavédelemnél

Pedagógusnap Fotó: Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon több elismerést is átadtak Pedagógusnap alkalmából.

Különös kihívás elé állította az idei esztendő a pedagógusokat is. A járványhelyzet teljesen átírta a tanév forgatókönyvét, a tanároknak a teljesen új helyzetet egyszerre kellett megoldaniuk, és a megoldás eszközeit azonnal alkalmazniuk. A katasztrófavédelem az iskolapadokban, a terepen és közvetve az otthonokban is arra készít, hogy a váratlan helyzetekre mindig van jó megoldás. Pedagógusnap alkalmából azokat ismerték el, akik ezeket a jó megoldásokat megta-nítják az állománynak és a civil érdeklődőknek egyaránt.

hirdetés

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere kimagasló szolgálati tevékenysége okán több kollégánkat is elismerte Pedagógusnap alkalmából. A belügyminiszter tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Krizsán Zoltán tűzoltó alezredesnek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézet oktatásszervezési osztályvezetőjének. Miniszteri emléktárgyat adományozott Selmeczi Szabolcs tűzoltó századosnak, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Tűzvédelmi és Hatósági Szakcsoport kiemelt főtanárának.

Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója munkakörében hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Kirovné Dr. Rácz Réka Magdolna tűzoltó őrnagyot, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Katasztrófavédelmi Intézet Katasztrófavédelmi Műveleti Tanszékének adjunktusát. Valamint Neumann György tűzoltó alezredest, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ Műszaki Szakcsoport kiemelt főtanárát – tájékoztatott a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!