Egy levágott szarvasmarha részeit helyezte el egy férfi Békéscsaba külterületén

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Levágott egy férfi egy szarvasmarhát, majd az állat hasznosíthatatlan részeit Békéscsaba külterületén lerakta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség elkövetésével gyanúsít a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy férfit. A 23 éves fiatalember 2019 augusztusában egy gádorosi tenyésztőtől megvásárolt egy növendék bikát. Majd levágta, és a hasznosíthatatlan részeit Békéscsabán, a Kereki dűlőbe vitte, ott lerakta.

hirdetés

Az állatot a maradványok alapján a hatóság azonosította és eljutottak a tenyésztőhöz. Ő elmondta, hogy a bikát eladta, nem ő vágta le. Azonban amikor az adásvétel történt, a vevő nem adta meg neki a tenyészetkódját. Azt mondta, hogy fejből nem tudja a kódot, majd visszatelefonál, hogy megmondja. Ez nem történt meg, a gazda pedig nem kereste újra a vevőt, nem intézte el, hogy az ő tenyészetének a nyilvántartásából kikerüljön az eladott állat.

A rendőrök azonosították a vevőt, a férfi elismerte, hogy ő rakta le az állat maradványait arra a helyre, ahol megtalálták azokat. A 23 éves békéscsabai fiatalember ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. június 8-án továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.

hirdetés