Egy bódult és három ittas autós is volt azok között, akiket ellenőriztek a rendőrök Gyulán

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Egy bódult és három ittas autós is volt azok között, akiket ellenőriztek a rendőrök Gyulán. A rendőrség mindegyik ügy vizsgálatát befejezte.

Az egyik büntetőeljárás egy gyulai férfi ellen indult. Ő 2020. január 11-én 19 óra 45 perc körül személygépkocsival közlekedett Gyulán, a Gyöngyösi utcában, ahol a rendőrjárőrök igazoltatták. Az ellenőrzéskor az autóban kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak, a gyorsteszt pedig kábítószer-fogyasztást jelzett nála.

hirdetés

Egy másik ügy gyanúsítottja egy sarkadi férfi, aki 2020. február 23-án 4 óra 15 perc körül Gyulán, a Madách utca és a Maróthy utca kereszteződésében letért az útról és nekiütközött egy kerítésnek. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. Hasonló eset miatt intézkedtek a rendőrjárőrök néhány nappal később, 2020. február 26-án 14 óra körül, a 44-es számú főút és a Csabai úti körforgalomban, ahol egy személyautót vezető férfi lesodródott az útról és jelzőtáblának ütközött. Itt sem sérült meg senki, de a magyarbánhegyesi férfinál is alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A negyedik járművezetőt pedig 2020. április 28-án 23 óra előtt néhány perccel állították meg a rendőrök Gyulán, a Török Ignác utcában. Az ő esetében is pozitív eredménnyel végződött a helyszíni szondáztatás.

A rendőrök mindegyik autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő a Gyöngyösi utcában megállított jármű vezetője esetében azt állapította meg, hogy a férfi bódult állapotban vezetett, a többi autós ügyében pedig a szakértői vizsgálatok eredményei megerősítették az ittas járművezetést.

A rendőrkapitányság az első ügyben a jármű vezetőjével szemben bódult állapotban, míg a másik három esetben az autósok ellen ittas járművezetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozások vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és mindegyik ügy iratait 2020. június 15-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségnek. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti: