Őrizetben a gyulai férfi, aki kirabolt egy békéscsabai dohányboltot

rablás Békéscsabán, dohánybolt Fotó: Körös Hírcentrum
hirdetés

Eltört egy üres üveget, majd a törött csonkkal megfenyegette az eladót egy férfi Békéscsabán, az egyik nemzeti dohányboltban. A rendőrök néhány perc alatt elfogták a gyulai férfit. A rendőrség rablás gyanúja miatt indított eljárást ellene és őrizetbe vette.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, rablásról értesítették a rendőrséget 2020. június 18-án 11 óra 30 perckor, Békéscsabán. Eltört egy üres üveget egy férfi az egyik belvárosi nemzeti dohánybolt előtt. Ezután bement az üzletbe, ahol a törött csonkkal megfenyegette az eladót és követelte a nőtől, hogy adja át a bolt bevételét. Az alkalmazott ezt nem teljesítette, ezért a férfi maga vett ki pénzt a pénztárgépből. Az üzletben az eladón kívül még két vásárló is tartózkodott.

hirdetés

A bejelentéstől számított 12 perc alatt a rendőrök elfogták a 22 éves gyulai férfit. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított eljárást ellene és őrizetbe vette. A rendőrjárőrök egy bokornál megtalálták a pénz egy részét, amelyek közül a férfi mielőtt eldobta volna, többet széttépett. (Police.hu)

Frissítés: A férfi letartóztatásba került. A büntetett előéletű férfi letartóztatásának kezdeményezésére azért került sor, mert a bűncselekmény magas büntetési tétele miatt tartani lehet szökésétől, elrejtőzésétől. Minderről itt olvashat bővebben.

hirdetés