Két balesetnél helyszíneltek és közokirat-hamisítás miatt intézkedtek

közokirat Fotó: Police.hu

Baleset miatt Mezőhegyes és Békéscsaba külterületén, közokirat-hamisítás gyanúja miatt szintén Mezőhegyesen intézkedtek a megye rendőrei.

hirdetés

Békés megyében, 2020. június 27-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Mezőhegyes külterületén, 9 óra 45 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi. A jármű vezetője a gyanú szerint ittasan közlekedett. Békéscsaba külterületén, 18 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros férfi. A balesetben a férfi könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

Mezőhegyesen, a II. József körúton, 2020. június 27-én 17 óra előtt néhány perccel a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei megállítottak egy lengyel honosságú kisbuszt vezető román állampolgárságú férfit. Az ellenőrzést végző rendőrjárőrök megállapították, hogy az autó műszaki érvényességét igazoló adatlap hamis. A 33 éves férfit ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: Police.hu

 

hirdetés