Adózással kapcsolatos szakmai megbeszélésen vettek részt a békési orvosok

békési Fotó: Kálmán Tibor hivatalos oldala

Szakmai megbeszélésre várták szerdán délután a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő orvosait a NAV szakemberei a Polgármesteri Hivatal nagytermében – adta hírül közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

hirdetés

Az adózás útvesztői mindenki számára feladják a leckét néha, hiszen a szigorú szabályok egy része folyamatosan változik. Ismeretük pedig a pénzügy rejtelmeibe hív minden munkavállalót. Ezt a hívó szót tették sokkal barátságosabbá, érthetőbbé a város orvosai számára a NAV Békés megyei szakemberei. Az orvosokat és egészségügyi vállalkozókat érintő új szabályokat ismertették a megjelentekkel.

hirdetés

A helyszínen köszöntve a résztvevőket, végignézve a sorokon elmondhattam: a lakosságszámhoz viszonyítva is kiemelkedő városunk szakorvosi és háziorvosi ellátottsága – emelte ki Kálmán Tibor. A rendelőintézet nem csak városi, de járási feladatokat is ellát. A megbeszélés szünete után a koronavírus járvány során szerzett szakorvosi tapasztalataikat cserélték ki a jelen lévők. Majd Dr. Pálmai Tamás számolt be a háziorvosok tapasztalatairól.

Meggyőződésem, hogy abban, hogy a békésiek ennyire higgadtan és fegyelmezetten viszonyultak a járványhoz, nagy szerepe van korszerű szakellátásainknak és háziorvosi hálózatunknak és az itt dolgozó felkészült orvosainknak is. A mai alkalom pedig megmutatta, hogy a szakmai összefogáson túl is adott városunkban az orvosok együttműködése. Ezért nagy köszönet illeti a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő vezetését s egyben a mai alkalom házigazdáját, Erdélyi Imola igazgató asszonyt és az intézmény alkalmazottjait egyaránt – tette hozzá a polgármester.

hirdetés