Újabb amerikai játékos érkezik a BRSE keretébe

amerikai Fotó: BRSE

Az amerikai M’Kaela White személyében 193 cm magas, a Team USA U23-as keretében számításba vett játékossal erősítette meg keretét a Békéscsabai Röplabda SE.

A 22 éves, “MK” becenévre hallgató sportoló, univerzális játékos, hiszen center és átló poszton is bevethető. “Határozott szándékunk volt, hogy center poszton a tavalyi évhez hasonlóan kizárólag magyar játékosokat szerepeltetünk. Azonban miután megtudtuk, hogy Bodnár Dorottya anyai örömök elé néz, ez az elképzelés megdőlt. Sajnos a hazai piacon nem találtunk megfelelő helyettest, így külföldön kellett szétnéznünk. M’Kaela fiatal, motivált sportoló, aki szeretne fejlődni. Nagyszerű fizikai paraméterekkel rendelkezik, elég ha csak a nemzetközi szinten is jelentősnek mondható 330 cm-es támadómagasságot említem.” – nyilatkozta Baran Ádám, a BRSE elnöke.

“Korábban még nem jártam Európában, de az ügynököm csupa jót mondott a klubról, és a vezetőedzővel való konzultáció is meggyőzött, hogy jó helyre kerülök. Nagyon erős bennem a versenyszellem, a kemény munkában hiszek. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy sikeres szezonunk legyen!” – mondta M’Kaela White. A felek a 2020/2021-es idény végéig szóló megállapodást kötöttek – tájékoztatott a BRSE.


Kövessen minket Facebookon!