Egy békéscsabai férfi engedély nélkül tartott otthonában több fegyvert és lőszert

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt előállítás Méhkeréken, lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt pedig Békéscsabán.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. július 9-én 12 óra 45 perc körül, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgárságú férfi személygépkocsival akarta elhagyni az országot, de a határrendészek megállapították, hogy a férfi spanyol vezetői engedélye nem eredeti. A 34 éves férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 9-én 5 óra 15 perc körül előállítottak egy lőfegyverrel, lőszerrel visszaéléssel gyanúsítható férfit. A 48 éves békéscsabai férfi a gyanú szerint engedély nélkül tartott otthonában több fegyvert és lőszert. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként kihallgatták – számolt be a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!