Rendkívüli összmunkatársi értekezletet tartottak a Munkácsy Múzeumban

trianon, munkácsy Fotó: Munkácsy Mihály Múzeum

A három hónapig tartó veszélyhelyzet feloldását követően a Munkácsy Mihály Múzeumban is lassan visszatér az élet a régi kerékvágásba. A mielőbbi visszarendeződés érdekében 2020. július 8-án rendkívüli összmunkatársi értekezletre került sor a múzeumban.

hirdetés

Az értekezlet napirendi pontjai között elsőként a veszélyhelyzet megszüntetését követően életbe lépett járványügyi készültség múzeumot érintő intézkedéseinek ismertetése szerepelt. Ezeket Ando György múzeumigazgató foglalta össze.

hirdetés

A folytatásban Martyin Emília tudományos-muzeológiai osztályvezető részletesen beszámolt a különböző szakágak zárva tartás ideje alatt végzett munkájáról. Majd összegezte a home office-szal kapcsolatos tapasztalatokat. Mindezek mellett felhívta a figyelmet arra is, hogy az elmúlt hónapok történései szükségessé tették a múzeum idei évre vonatkozó munkatervének átdolgozását. Ez az elkövetkező hetek kiemelt feladata lesz.

Végezetül a közalkalmazotti jogviszony átalakulásával kapcsolatos tudnivalókról is tájékoztatást kaptak a munkatársak – számolt be a múzeum honlapján Nagy Éva közművelődési munkatárs.

hirdetés