Négy közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök

közlekedési Fotó: Police.hu

Személyi sérüléses közlekedési baleseteknél helyszíneltek és lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök.

Békés megyében, 2020. július 15-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton, 7 óra 15 perc körül egy személyautó nekiütközött egy kistehergépkocsinak. A mentők az autó két utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Eleken, a Gyulai úton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi összeütközött egy személygépkocsival, a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Csorvás külterületén, a 47-es számú főút melletti kerékpárúton, 17 óra 30 perc körül egy kerékpáros áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a neki szemből érkező két kerékpárossal. A balesetben az egyik biciklis könnyű sérülést szenvedett. Négy órával később Békéscsabán, a Lencsési úti kerékpárúton szintén biciklisek ütköztek, annak a balesetnek egy súlyos sérültje van.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 15-én, Békéscsabán. A 41 éves férfi 2020. július 11-én 17 óra 30 perc körül ellopott egy padon felejtett övtáskát. A táskában közel háromszázezer forint volt. A rendőrség a 41 éves békéscsabai férfi ellen büntetőeljárást indított – számolt be a Police.hu.

 


Kövessen minket Facebookon!