Több esetben intézkedtek a megye rendőrei

őrizetbe Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, őrizetbe vételek és lopás gyanúsítottjának elfogása miatt intézkedtek a megye rendőrei.

Mezőberényben, a Luther utcán, 2020. július 16-án 4 óra körül letért az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

hirdetés

A Békési Rendőrkapitányság 2020. július 16-án őrizetbe vett két mezőberényi férfit. Mindkettőjüknek az osztrák hatóság rendelte el a körözését embercsempészés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2020. július 16-án őrizetbe vett egy sarkadi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság 2021. július 30-áig eltiltotta a járművezetéstől. A 31 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Lopással gyanúsítható férfit fogtak el 2020. július 16-án a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. A 62 éves férfi korábban Békéscsabán, egy társasház lépcsőházából elvitte egy nő kerékpárját, ezért indult büntetőeljárás ellene – írja a Police.hu.