Szabálytalan munkavégzés vezetett súlyos balesethez Battonyán

vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Egy úton átfeszített kábel akadt fel egy személygépkocsira Battonyán. Az autó meghúzta, megfeszítette a kábelt, ami így elsodort egy gyalogost. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyosan megsérült egy gyalogos 2019. november 13-án Battonyán, a Somogyi utcában. Az utcában egy cég munkálatokat végzett és egy mérőkábelt áthúztak az úttesten. Nem rögzítették megfelelően, így a vezeték felakadt egy személygépkocsi aljára. Amikor az autó meghúzta, megfeszítette, a kábel elsodort egy kerékpárja mellett álló gyalogost. A férfi súlyosan megsérült. A munkálatokat végzőket irányító, felügyelő férfi ellen a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indított. A biharnagybajomi férfi elismerte, hogy nagy területen dolgoztak, és nem tudta minden munkás tevékenységét ellenőrizni. Így fordulhatott elő, hogy szabálytalanság történt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. július 20-án továbbította az ügyészségre. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:


Kövessen minket Facebookon!