Ittasan oszlopnak ütközött új autójával egy férfi Gyomaendrődön

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Büntetőeljárás indult egy férfi ellen, mert ittasan személygépkocsit vezetett és nekiütközött egy betonoszlopnak Gyomaendrődön. Ezek után azt mondta a rendőröknek, nem ő volt az autóval, a járművet ellopták. Az ügy vizsgálata befejeződött.

hirdetés

Ittasan ment autót vásárolni egy férfi 2019. november 25-én kora este Gyomaendrődön. Miután megvette a kocsit, a Selyem úton egy jobbra ívelő kanyarban lement vele az útról és nekiütközött egy betonoszlopnak. A férfi kiszállt az autóból és gyalog hazament. A városban járőröző rendőrök nem sokkal később látták, hogy mi történt és megkeresték a gépkocsi tulajdonosát. A férfi elmondta, hogy éppen a rendőrök érkezése előtt eladta az autót, meg is nevezte a vevőt. Közben a vevő betelefonált a rendőrségre, hogy míg otthon aludt, ellopták az autóját, de a jármű mindkét kulcsa nála volt.

A történtek kapcsán indult nyomozás adatai szerint az autót nem lopta el senki, a vevő szenvedett vele balesetet. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 27 éves gyomaendrődi férfi ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. július 22-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatott a Police.hu.

hirdetés