Rosszul lett autósnak nyújtottak elsősegélyt a rendőrök Gyulán

határsértőt, Dombiratos, Gyula, Mezőhegyes, kamion, rendőrök, román, határsértőt, 12, határsértő, sarkad, vasútállomáson, Orosházán, sarkad, orosháza, békés, battonya, Határsértőket, rendőrség, kék hír, határsértőt Fotó: Police.hu

Rosszul lett autósnak nyújtottak elsősegélyt a rendőrök Gyulán, és garázdaság miatt intézkedtek Vésztőn.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. július 24-én 15 óra 50 perckor Gyulán, a Vásárhelyi Pál és a Bajza utca kereszteződésében felfigyeltek egy autóra, amely úgy állt, hogy akadályozta a forgalmat. Azonnal odamentek a gépkocsihoz és kiderült, hogy a vezetője rosszul lett. A rendőrök hívták a mentőket és közben elsősegélyt nyújtottak, megtettek mindent, amit a mentők diszpécsere mondott. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

hirdetés

Vésztőn, egy sörözőben 2020. július 24-én 22 óra körül egy testvérpár több vendéget bántalmazott, és betörték a bejárati ajtó üvegét. Az elsődleges információk szerint egy férfi könnyű sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit. (Police.hu)

 

Ez is érdekelheti:

hirdetés