Két ittas vezetővel szemben történt rendőri intézkedés

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békéscsabán és Orosházán ittas járművezetés gyanúja, Gyulán pedig szabálysértés miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Békéscsabán, a Mokry utca és a Körösi utca kereszteződésében, 2020. július 30-án 19 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A békéscsabai férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A rendőrök ezért előállították az autóst a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is igazolta azt, hogy ittasan vezetett. A rendőrkapitányságon a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.

hirdetés

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy kisteherautó vezetőjét 2020. július 30-án 22 óra előtt néhány perccel, Orosházán, a Kossuth utcából. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A járművet vezető orosházi nő ellen ezért büntetőfeljelentést tettek a rendőrök.

Gyulán, egy lakóház elől, 2020. július 30-án elloptak egy őrizetlenül hagyott, lezáratlan kerékpárt. A gyanú szerint egy 65 éves gyulai férfi követte el a lopást. Őt a történtek után néhány órával később elfogták a rendőrjárőrök. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a férfit szabálysértési őrizetbe vették és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják – írja a Police.hu.

hirdetés