Gallyazásból életveszélyes sérülés

battonyai, állatkínzás Füzesgyarmat ,orosházi, Gyulán, Pénztárcát, rendőrök, Garázdaság, elütötték, lopott mobiltelefont, Online vásárlás, Szeghalmon, őrizetbe, Súlyosan megsérült, külföldi, medgyesegyházi, tűzifát, kábítószert, csorvási, Újkígyóson, Kevermesen, Kétegyházán, kétegyházi, rá akart ijeszteni, Dombiratoson, Békésen, kerékpáros, félmeztelenül, Motoralkatrészeket, Eleken, lopási, Medgyesegyházán, szomszédja, Kondoroson, prostitúcióra, lőkösházi, Levélben, Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai, állatkínzás Gerendáson, jogosítvány nélkül vezetett Illusztráció: Pixabay.com

Kertészszigeten egy férfi saját erdejében úgy vágott le egy vastagabb faágat, hogy az ág rázuhant a segítőjére. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 44 éves férfit, mert Kertészszigeten, 2020. január 1-jén úgy vágott le egy fáról egy ágat, hogy az a segítője fejére esett. A füzesgyarmati férfi létrát támasztott a fához, felmászott rá és láncfűrésszel vágta az ágat. Eközben a segítője alatta állt és fogta a létrát. A lefűrészelt faág úgy zuhant rá a fejére, hogy nekilökte őt egy másik fának.

hirdetés

A kirendelt igazságügyi orvosszakértő szakvéleményében megállapította, hogy a férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A nyomozás adatai alapján a 44 éves füzesgyarmati férfi az erdészeti munkavégzéséről szóló rendelet több pontját is megszegte. Kihallgatásán elmondta, hogy az erdőből a földútra kinyúló gallyakat akarta levágni, mert azok a túlméretes mezőgazdasági gépekbe rendszeresen beleakadtak. Önállóan akarta elvégezni a munkálatokat, állítása szerint nem tudta, hogy az ilyen munkavégzésnek megvannak a szabályai.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. augusztus 4-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.