Megöléssel fenyegetett egy rajta segítő ápolót egy békési férfi

balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Rendőri kísérettel vittek kórházba egy ittassága miatt rosszul lett békési férfit. A férfi a kórházban többször a rajta segítő ápoló felé ütött, rúgott és megöléssel fenyegette őt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békési férfit. A 27 éves fiatalembert 2019. december 31-én 23 óra körül vitték a békéscsabai kórházba a mentők, mert családjával italozott és rosszul lett. Erőszakosan viselkedett, kiabált, a mentők rendőri segítséggel jutottak el vele a kórházba, ahol néhány percre megnyugodott, majd rátámadt egy ápolóra.

Amikor az ápoló a lábát akarta megigazítani, a férfi megpróbálta megrúgni, ököllel megütni és közben azzal fenyegette, hogy megöli. Az ápoló a lélekjelenlétének köszönhetően ki tudott térni az ütések és a rúgások elől, így nem sérült meg. Meg tudta fékezni a megbotránkoztató módon viselkedő, a betegeket és az egészségügyi dolgozókat is megfélemlítő erőszakos férfit.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. augusztus 11-én továbbította az ügyészségre – írja a Police.hu.


Kövessen minket Facebookon!